Skal badeværelset fornys med nye fliser?

16 March 2020 Anne-Mette Hansen
image

editorial

Er du blevet lidt træt af dit gamle badeværelset? Trænger fliserne til at blive fornyet? Eller er du flyttet i en ny bolig, hvor der skal renoveres eller opdateres lidt på detaljerne? Nye fliser kan faktisk være med til at gøre dit badeværelse til et helt nyt rum!

Forny dit badeværelse med nye fliser

Det kan virkelig give nyt liv til rummet at udskifte fliser på gulv eller væg – eller begge dele. Det kan være en ny farve fliser, en ny størrelse fliser eller fliser med helt nye mønstre. Hvis du er flyttet ind i et ældre hus med meget farverige fliser, kan du let tilføre dig eget præg til rummet, uden at skulle sætte gang i den helt store renovering. Og hvem ved? Måske er nye fliser, lige hvad er skal til, for at du får dit drømmebadeværelse?

Terrazzo og Terracotta fliser til badeværelset

Bad & Fliser fører et stort udvalg af utrolig flotte fliser og tilbehør til badeværelset. De flotte Terrazzo og Terracotta fliser er perfekte til badeværelset. Du kan bruge dem til at tilføre rummet et eksklusivt og unikt udtryk. Fliserne kan bruges til både væg og til gulv, fås i et væld af farver og med flere forskellige slags overfalder.

Når du handler Terrazzo og Terracotta fliser hos Bad & Fliser, får du Italiensk kvalitet af den højeste slags. Flisernes designs er meget klassiske og tidløse. De tilfører charme til rummet og gør det let at indrette rummet. Det er virkelig et helt unikt håndværk. Samtidig er det også en budgetvenlig løsning. Fliserne er ikke voldsomt dyre og med det gode håndværk holder de i mange år.

Køb Terrazzo fliser hos badogfliser.dk og forny dit badeværelse i dag! Du kan få fliserne i alle tænkelige mål – så det er bare med at sætte fantasien fri og vælge din favorit!

More articles