Skab glæde og begejstring med en candyfloss maskine

27 januar 2020 Søren Black

editorial

Få minderne fra Bakken og Tivoli

Når du inviterer venner og familie til den store fest i haven eller forsamlingshuset, er det fedt at kunne overraske dem, der træder ind af døren med en overraskelse, de sent vil glemme. Dette kan du gøre ved at leje en candyfloss maskine. Mange husker, at de ved deres besøg på Bakken eller i Tivoli fik en stor og lækker candyfloss af far og mor, da de var børn. Disse minder kan du og dine gæster få lov til at få igen hjemme til jeres egen fest.

Få både maskine og sukker leveret

Candyfloss er noget så simpelt som en gang sukker, der er viklet om en pind. Men selvom der er tale om en ret enkelt delikatesse, så er candyfloss stadig en utrolig lækker ting at sætte tænderne i. Maskinen til at lave candyfloss er dog ikke helt så enkel. Den koster mange penge, og da du nok ikke holder fest hver dag, vil det for de fleste være skørt at investere i sådan et apparat. Derfor tilbyder Festihuset.dk dig udlejning af candyfloss maskine. Til candyfloss maskinen kan du også få leveret sukker, der er rødt, blåt eller grønt, så dine candyfloss bliver en virkelig flot og farverig omgang. Endelig kan du hos Festihuset.dk også købe de rør, der er helt nødvendige for at kunne lave den helt rigtige candyfloss.

Find det du mangler online

Festihuset.dk har siden 2011 hjulpet en lang række danskere med at udleje lige det, som du mangler for at kunne holde den store fest. Festihuset.dk tilbyder udover candyfloss maskinen også udlejning af pølsevogne, soft ice maskiner og fadølsanlæg. Så klik ind på hjemmesiden hos Festihuset.dk og find lige det inventar, der skal være en del af din kommende fest. Mangler du en trailer, kan du også bestille transport af candyfloss maskiner og alle de andre gode ting, som Festihuset.dk kan hjælpe dig med. Velbekomme og god fest.

Flere Nyheder