Sikre rejser til Sunny Beach

21 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter et billig sommerferie rejsemål, hvor du kan tilbringe en eller flere uger sammen med andre unge på din egen alder? Så er Sunny Beach eller Golden Sands i Bulgarien nok noget for dig. Disse to ferie destinationer er kendt for at være blandt de unges foretrukne. Unge fra hele Europa mødes hver eneste sommer på de lange solbeskinnede strande for at tilbringe sommeren under en blændende sol med masser af hygge, fest og social samvær.

Især Sunny Beach er populært blandt danske unge som glædes over de lækre hoteller, den gode mad og kvaliteten af de tilbud og aktiviteter som findes på de enkelte resorts. Med en tur til Sunny Beach i Bulgarien har du mulighed for at møde unge fra andre lande, eller blot for at hygge dig med dine egne venner.

Dagene går med solbadning, leg i poolen og aktiviteter ved stranden som for eksempel beach volley eller surfing. De lune aftener og nætter kan tilbringes på en af de mange beach barer som er linet op på stranden, eller på hotellernes egne udendørs barer.

Hvordan kommer jeg ned til Sunny Beach?

Hvis dette lyder tillokkende på dig er det bare om at få bestilt en rejse til Bulgarien og det forjættede Sunny Beach. Selv om du måske ikke er helt rejsevant er der ikke det store problem forbundet med at finde rejser til Bulgarien all inclusive – og med at komme derned. Du kan nemlig vælge at benytte dig af et rejse bureau med speciale i ungdoms rejser til Sunny Beach, som for eksempel DUF-Rejser.

Med DUF-Rejser rejser du trygt og sikkert i selskab med dygtige og veluddannede guides og rejseledere som nok skal sørge for at du er i professionelle hænder fra start til slut.

Læs mere, og find din rejse til Sunny Beach, på duf-rejser.dk

More articles