Se eller gense klassiske danske film

27 April 2021 Tina Høy
image

editorial

Elsker du klassiske danske film? Eller leder du efter en god gave, der kan overraske og vække glæde?

MovieZoo har klassiske danske film helt tilbage fra 30’erne og frem til 00’erne. Det kan være, du synes, at “Barndommens gade”, “Zappa”, “Det forsømte forår” er virkelig gode klassiskere, du gerne vil se eller gense. Måske er du ivrig efter at vise dine børn dem og se, om de oplever det samme som dig. 

Hvis du er mere til en genre som “Den forsvundne fuldmægtige” og elsker Dirch Passer, Ove Sprogø m.fl., kan du finde masser af gode film, sandsynligvis også nogle du aldrig har set, da MovieZoo har et stort udvalg.

Det kan også være, du søger sengekantfilm, som MovieZoo også har, og her kan du finde sjove og frække sengekantsfilm.

Hvis din gamle far elsker Paul Reichardt, er det da en alletiders gave at give ham en boks med gamle klassiske danske film. Så kan han få lov at vise børnebørnene dem – mange børn elsker faktisk Olsen Banden m.fl. Hvis du selv har børnebørn og søger en gave, kan du fx finde “Buster”, som de måske aldrig har set.

Stort udvalg i Dirch Passer m.fl.

Du kan fx købe en boks “Dirch Passer perler”, der indeholder 4 film med nogle af Dirch Passers bedste for 149,95 kr. Du kan også finde en klassisker som “Ditte menneskebarn” til 49,95 kr. eller den nyere “Drengene fra Sankt Petri”. 

Matador er måske klassikeren over dem alle, og de fantastiske karakterer og det stykke af Danmarkshistorien, der er så eminent fortalt, skal man næsten have i sin stue.

Pelle Erobreren og nyere film

Du kan finde nyere film fra de sidste årtier på MovieZoo. Pelle Erobreren er en uforglemmelig historie, der handler om fattige svenske udvandrere, der kommer til Bornholm. Den ældre Lasse har sin søn Pelle med, og de får arbejde på Stengaarden og bliver behandlet som slaver. Filmen kredser om Lassefars drøm om, at Pelle trods alle odds klarer sig godt. 

More articles