Sæt gang i det sociale!

15 April 2020 Pia Nielsen

editorial

Kender du egentlig dine kollegaer? Du ser dem måske 8 timer hver dag, men har du haft chancen for at møde din kollegaer socialt? Så er det måske på tide med en god firmafest. 

 

Alle typer firmaarrangementer

Sociale events med kollegaerne kan forekomme i mange udgaver – fra den uformelle sommerfrokost til den årlige firmafest. Det handler om god planlægning og ikke mindst om at overholde budgettet for festen. Med en professionel arrangør kan I få det hele og lidt til – nemlig en masse gode ideer, fede lokationer og anderledes oplevelser – inden for budgettet. 

Mød dine kollegaer over en uformel øl eller kop kaffe til et hyggeligt sommerarrangement med tapas, grill eller kagebord. Det giver en anden stemning at ses uden for arbejdet og i øvrigt opleve noget i fællesskab. Gør årets julefrokost til noget særligt med ølsmagning, temafest eller live musik. Der er arrangementer til ethvert budget og oplevelser for alle. 

Hvornår er næste firmafest?

Det kan være en god idé at være på forkant med det næste store arrangement i firmaet – både i forhold til tilmeldinger og i forhold til at bygge en stemning op. Når du planlægger i god tid, har alle en chance for at deltage, og forventningens glæde stiger i det daglige på arbejdspladsen. 

I kan vælge at holde detaljerne hemmelige med kun få løft af sløret undervejs i planlægningen – blot for at ‘tease’ interessen fra kollegaerne. En festarrangør formår at skabe rammerne efter jeres ønsker og tilpasse det budgettet for festen. 

Hvorfor holde festen ude?

Pointen med at holde en firmafest ude af huset er, at alle mødes på neutral grund. Det betyder, at alle er lige, og de daglige titler og hierarkier ophæves for en stund. Fordelen ved at lave sociale arrangementer for en arbejdsplads er netop at møde hinanden som mennesker og ikke som stillingsbetegnelser eller funktioner. 

More articles