Sæt en popcornmaskine på bordet ved flere anledninger

05 september 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som regel forbinder man popcorn med dem, som man får i et bæger nede i biografen, og så kigger man misundeligt efter den popcornmaskine, der kan lave så lækre sprøde popcorn.

Gid, man havde sådan en derhjemme.

Mindre kan også gøre det, for nogle gange handler det også om omgivelserne og de andre sanser, der skal stimuleres, end at man partout har den maskine, som de har i biografen.

Den ville jo også fylde for meget, og man ville i længden nok blive træt af lugten.

Så hvorfor ikke få sig en mindre udgave, der kan være lavet i 50’er-stilen, så det virkelig ligner noget, der er taget ud af en gammeldags drive in-biograf?

Så kan du få lavet popcorn i mindre mængder direkte på maskinen, men der skal nok være nok til alle mand – og ellers laver man jo bare en portion mere.

Stil popcornmaskinen på bordet til mange lejligheder 

Popcornmaskinen vil helt bestemt egne sig perfekt til at stå i mandehulen af en hjemmebiograf, hvor man har en projektor og biografsæder, hvor man kan dæmpe lyset til filmfremvisningen – her hører duften af popcorn sig stort set essentielt med til.

Men der er også mange andre gange, at man kan tage fat i dette vidunder af en maskine og få lavet de mest lækre og friske popcorn.

Hvad med til sådan noget som en spilaften, om det er med brætspil eller konsol?
Her kunne det egne sig, at man lige kan tage en håndfuld popcorn, når man bliver lækkersulten, eller man kan fylde en større pose eller skål op til en selv eller selskabet.

Det smarte er jo, at man kan tage popcornene direkte fra maskinen og spise, eller man kan fylde en skål med dem, som andre kan tage af.

Man kan stille flere skåle frem, så der er flere at tage af – eller du kan lave en portion popcorn til dig selv, når du er alene hjemme, så der ikke bliver rift om dem.

Flere Nyheder