Sæt dit præg i haven med regnmålere

15 March 2021 Sara Mortensen

editorial

Regnmålere er den perfekte måde at skabe lidt charme til haven. I dag kan man nemlig finde mange regnmålere med personlighed, humor og charme. Der findes mange forskellige og det gælder om at finde en, der gør dig glad hvad gang du træder ud i haven. 

Ikke nok med at regnmålere pynter i haven og skaber lidt ekstra hygge, så er de også effektive. Du kan få enormt meget ud af, at have en regnmåler. Regnmålere bruges til at se hvor meget regn, der er faldet over en vis periode.

Hvis du har en have fyldt med smukke blomster eller en lækker urtehave, som du gerne vil holde liv i, så kan regnmåleren være en god hjælp! Du kan lettere vurdere hvor meget vand din have skal have ved hjælp af regnmåleren. 

Regnmålere kan hjælpe dig til en flot have året rundt

Regnmålere er ikke kun effektive i nogle måneder. I Danmark er det ingen hemmelighed, at vi har mange regnfulde dage hele året rundt. Derfor kan regnmålere sagtens stå i haven hele året og være behjælpelige. 

Om efteråret skal man huske at tjekke efter, om der er blæst nogle blade hen i måleglasset, som kan forstyrre målingen. Ellers står den bare for sig selv og pynter ude i haven, og hjælper dig med at holde din have smuk hele året rundt.

Hvilken regnmåler skal du købe til din have?

Der findes som sagt mange forskellige regnmålere i dag. Du kan finde regnmålere med søde dyr på toppen eller fine objekter: https://gladegaver.dk/regnmaaler. Hvis du bor på en gård, kan en regnmåler med en ko eller en traktor på toppen være enormt sødt at have stående. 

Hvis du har en gammeldags/romantisk stil i haven, så finder du også regnmålere, der passer til den stemning. Du kan også finde mere humoristiske regnmålere, eksempelvis med et dyr på toppen iført regntøj og paraply. Der findes så mange forskellige slags regnmålere, så der er en god chance for, at du finder en, som du bare ikke kan stå for!

More articles