Sådan undgår du at blive snydt af din maler

17 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Det er mange overvejelser, som man skal gøre sig, når man skal til at renovere sit hus. Hvis du har købt et hus, som skal totalrenoveres, er der nok mange typer af projekter, som skal ordnes. I dette indlæg vil vi kigge på, hvad du skal være opmærksom på, hvis du f.eks. står og skal hyre et malerfirma. Læs med her

Få flere tilbud

Hvis du ikke selv har ressourcerne og tiden til at skulle male selv, så kan du hyre et malerfirma ind. Det kan godt blive dyrt, når man skal have malet flere vægge eller hele ydresiden af sit hus. Derfor kan det være en god idé, at du overvejer at indhente flere tilbud fra forskellige firmaer.

Så undgår du at blive snydt og skulle betale for et stykke arbejde, der kunne gøres billigere hos et andet malerfirma. Står du og kigger efter et Malerfirma i Hedehusene, kan du bruge Google til at finde et telefonnummer til at ringe malerfirmaet op og få en uforpligtende snak med dem. 

Læs alt igennem

Når du har fundet det firma, som du gerne vil have, skal du huske at læse op på dine rettigheder. Har malerfirmaet udarbejdet en kontrakt, skal du tjekke hvilke ting indgår i kontrakten. Du skal være særlig opmærksom på, hvordan hvordan du skal forholde dig, hvis resultatet ikke er som ønsket. Det kan være en forkert farve i et bestemt rum eller de har glemt at male noget, som egentlig skulle have været malet.

Det kan derfor være godt, at du gennemtænker sådanne scenarier, før du skriver under. Så er du allerede på forkant. Ved sådanne typer af projekter kan det også være en idé at få indarbejdet en form for forsikring. Det kan f.eks. være, at malingen ikke holder så længe, som ellers lovet. Derfor er det altid godt at læse din kontrakt igennem, før du underskriver endeligt. 

Flere Nyheder