Sådan sikrer du dig imod indbrud

29 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Alle dem der har prøvet det, kan vidne om hvor ubehagelig en oplevelse det er at have haft indbrud. Især de folk der har ligget og sovet mens det er foregået, kan kæmpe med angst og stress i mange år efter. Det er derfor vigtigt at sikre sig så meget som man kan, og samtidig være bevist om hvad man skal gøre, hvis man er så uheldig at alligevel komme hjem og opdage der har været indbrud. I denne artikel kan du læse om hvordan du sikrer dig, og hvad du skal gøre i tilfælde af indbrud.

Sådan sikrer du dig

Der er flere ting du kan gøre, for at gøre det ekstra svært for en indbrudstyv, at komme ind i dit hjem. Først og fremmest kan du sikre dig ved at have et alarmsystem. Det er ikke sikkert at det afskrækker tyven, men om ikke andet så minimerer det den tid, vedkommende har til at gøre det han er kommet for. Derudover kan man sikre sig ved at låsemekanismer på sine vinduer, samt ekstra låse på de forskellige døre.

Hvad gør du hvis du har haft indbrud?

Skulle du være uheldig at du har haft indbrud, så skal du først og fremmest ringe til politiet og derefter dit forsikringsselskab. Dit forsikringsselskab vil højest sandsynligt ikke hjælpe dig, hvis du ikke har anmeldt indbruddet til politiet, så det er vigtigt at du kontakter dem som det første, også med hensyn til at sikre spor, som kan hjælpe dem med at finde indbrudstyven. 

Find en låsesmed

En låsesmed kan være nødvendig at få ud, hvis det er nødvendigt at få udskiftet dine lås. Du finder nemt en låsesmed på nettet, også om natten. Du søger bare på låsesmed døgnvagt og så får du automatisk en liste over alle de låsesmede der har døgnvagt.

 

More articles