Sådan passer du på din mobil

15 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Du skal altid være forsigtig, når du håndterer din telefon. Uanset om du tager selfie eller bare snakker i telefon med venner, er der mange måder, hvorpå du kan ødelægge din mobil. Vi har listet nogle idéer til, hvordan du bedst muligt sikrer dig, at du ikke kommer til at ødelægge din mobil.

1. Panzerglass til din mobil

Du kan med fordel investere i et panzerglas til din mobil. Det er et beskyttende gennemsigtigt glas, som du kan klistre ovenpå din skærm. På denne måde er den sikret imod stød, eller hvis du skulle tabe den. Det kommer naturligvis an på omfanget af den skade, som du påfører den. For panzerglas kan ikke redde din skærm i alle situationer. Men det kan redde din mobil et stykke hen ad vejen. Du kan købe dit panzerglas skærme hos mobilforhandlere eller online, så du finder et, der passer til din mobil.

2. Cover til mobil

Du kan også beskytte din mobil med et cover. Du kan få alle slags covere til din mobil, der sikrer den er beskyttet imod slid og stød. Du kan få covers, der dækker hele mobilen, også rundt om i kanterne. Det er oftest her, som der kan komme til at ske skader. Du kan finde covers i alle mulige farver, mønstre og materialer. Det kan sågar være en accessoires til dit outfit for dagen. 

3. Hvis uheldet er ude

Hvis du har ødelagt din telefon ved et uheld, skal du ikke gå i panik. Det er ikke verdens undergang. Du tror måske, at fordi den er gået i stykker, har du ikke andet valg end at købe en ny. Der findes heldigvis butikker, som kan reparere din mobil. De vil enten reparere eller udskifte det, der er knækket, før de giver den tilbage til dig. Du kan også selv montere din egen skærm, hvis du ved hvordan du gør det. Du kan søge på nettet efter iphone x skærm til din ødelagte mobil, og finde butikker, der tilbyder separate dele, som du kan købe. 

More articles