Sådan laver du en flot gaveæske til Mors dag

11 November 2021 Steffen Pedersen

editorial

Mor er den bedste i verden… sådan lyder en gammel dansk sang og det kunne ikke være mere rigtigt. Vores mor giver os livet og hun er den første person der tager os ind til sit bryst og dermed vores første møde med kærlighed. Ens mor tager sig af en, hele vejen op igennem barndommen, indtil man bliver teenager, ja selv når man er blevet voksen. Derfor bør man altid huske Mors dag og give hende en gave, som udstråler den taknemmelighed man har i sig, for alt hvad hun har gjort for en, hele vejen igennem livet. I denne artikel får du et par gode råd til at lave en lækker gaveæske til din mor.

image

Beslut dig for en gaveæske

Alt efter hvad du tænker æsken skal indeholde, skal du finde en æske der også kan holde til vægten af de ting du putter i. Hvis det drejer sig om en plade chokolade og et kort, er en lille papæske perfekt til formålet. Hvis du gerne vil give din mor en blanding af sæber og cremer, skal du bruge en lidt større æske. Hvis du påtænker at give din mor et par flasker vin, er det en god idé at finde træemballage til formålet. Dette kan du læse mere om her: https://www.kjk-krogh.dk/traeemballage 

Hvad kan din mor lide?

Dernæst er det tid til at finde det indhold der skal i gaveæsken. Alt efter hvad din mor kan lide, kan du enten vælge at blande forskellige ting, eller vælge en enkelt ting, som gaveæsken kommer til at indeholde. 

Skriv et kort

Når du har fundet de ting der skal med i gaveæsken, så er det tid til at skrive et kort til din mor, som rører hende langt ind i hjertet. Fortæl hende hvor taknemmelig du er for alt hvad hun har gjort for dig og fortæl hende hvor højt du elsker hende. Vedlæg kortet i gaveæsken.

More articles