Sådan kan du bruge en privatdetektiv

10 March 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Når man tænker på en privatdetektiv, så er der nok mange associationer, som går i gang. Det kan være, at du forbinder en privatdetektiv med en, som kan bruges, hvis en ægtefælle har mistanke om, at den anden part er utro. Det kan også være, at du generelt forbinder det med en person, som skal skygge eller holde ekstra øje med den, man har hyret vedkommende til. 

Dette kan en privatdetektiv dog godt bruges til – opgaverne spænder dog også meget bredere. 

Få hjælp til dette fra en privatdetektiv

Sagen er dog den, at der er mange måder, man kan bruge en privatdetektiv på. Og det gælder både som privatperson og hvis man er virksomhed. 

Som privatperson

Som privatperson kan man bruge en privatdetektiv til bl.a. ægteskabelige undersøgelser. Udover hvis man har mistanke om utroskab, så kan det også skyldes, at man vil have hjælp til at finde skjulte aktiver. Eller måske ønsker man at spore et bestemt køretøj. 

En privatdetektiv kan også hyres, hvis man er udsat for identitets-tyveri. Her kan man måske have et ønske om, at finde frem til vedkommende, som bruger ens identitet, og finde yderligere beviser som kan falde til ens fordel. 

Som virksomhed

Som virksomhed er der forskellige muligheder for at bruge en privatdetektiv. Man kan bl.a. få hjælp til virksomhedsovervågning, internt tyveri, svind eller visse ansattes historik. 

Hvis man ønsker hjælp til at lave et kriminelt baggrundstjek, så kan en privatdetektiv også være en vej at gå. Det forholder sig nemlig sådan med en ren straffeattest, at den max går 3-5 år tilbage i tiden. Og hvis man ønsker at undersøge længere tilbage før dette, så kan man hyre hjælp til det. 

Hvis du går med overvejelser omkring at hyre en privatdetektiv, så kan du læse meget mere her omkring, hvordan en privatdetektiv kan bruges: https://www.special-investigation.agency/

More articles