Sådan finder du en kompetent slamsuger i Silkeborg

13 januar 2020 Silje Hansen

editorial

Hvornår er det aktuelt med en slamsugning?

Slamsugning er ikke så kendt et fænomen i Danmark, selvom det er noget der bliver udført i alle byer hvert eneste år. Som privatperson er du sikkert først bekendt med dit kloaksystem, når du oplever at dit badeværelse, toilet eller afløb er tilstoppet. Det er oftest her man har brug for hjælp til at kunne få vandet til at strømme igennem kloaksystemet igen. Det kan være fordi at vandrør og kloaksystemet typisk er gemt under huset eller i jorden, hvorfor man først opdager det, når skaden er sket. Kloaksystemet er smart og effektivt, så vi kan komme af med vores affaldsstoffer og afføring i kroppen. Herudover bliver kloaksystemet også udsat for hår, madrester og andet vi skyller ud i toilettet og håndvasken. Det er derfor meget normalt, at hvis dit kloaksystem ikke bliver renset eller tømt for slam at det vil tilstoppe dit kloaksystem. 

Hvordan undgår du at få et tilstoppet kloaksystem?

Det er meget normalt at der med tiden vil opstå tilstoppelser i dit kloaksystem. Det kan du dog være med til at forebygge eller forhindre ved at lave en aftale med din lokale kloakmester. Det er sådan at der i hver by befinder sig lokale kloakmestre, der er i stand til at servicere, gennemtjekke og rense dit kloaksystem. Dermed skal du ikke bekymre dig om skader i dine kloakrør eller tilstoppelser, fordi der er samlet sand, hår, madrester eller andet sammen med tiden.

Her vil en kloakmester kunne udføre et årligt service af dit kloaksystem. Det kræver først og fremmest at du har tillid til kloakmesterens arbejde, da det ikke noget du kan se, fordi det oftest er gravet under jorden. Vi har undersøgt markedet omkring Silkeborg. Her har vi fundet en pålidelig kloakmester, der er til at tale med samt har fået gode anmeldelser.

Flere Nyheder