Sådan får du altid dit dyr hjem igen

14 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Her i denne sammenhæng mener vi sådan set dit kæledyr.

I de fleste tilfælde drejer det sig om en hund eller kat, for langt de fleste andre dyr er nogle, som man har i bur eller i et terrarie, så de ikke kan slippe ud, hvorfor man ikke burde gøre andet for at sikre sig, at de bliver hos en.

Hvis de dyr i bur stikker af, så er det løb bare kørt.

Men med katte og hunde er det jo nogle dyr, som der tit gerne må komme ud, om det er katten, der er ude i haven i line, eller den får lov til at spadsere omkring i lokalområdet, eller man er ude at gå tur med ens hund og lufte den.

Mange af den slags kæledyr trænger jo til at komme ud, og det skal de også – det er jo derfra, de kommer.

Dyr

Dyrene skal komme retur til dig på den ene eller anden måde

Men selv hvis man har en hund i snor, så kan man blive uopmærksom i et øjeblik, og så stikker den af, fordi den fik øje på en kat eller en anden hund, og før man har set sig om, så går man og kalder efter den – og det er måske ikke altid til nogen nytte.

Selv hvis man mener, at ens hund er velopdragen og bliver hos en, så kan man også risikere, at den bliver optaget af sine dyriske instinkter og farer væk.

Man kan med nogle dyr indsætte en chip i den, men hvis man ikke er så meget til den slags, så kan man jo vælge en mere gammeldags metode.

Det er med at give dyret et halsbånd på, hvor der er et navneskilt på, så hvis andre finder dyret, så kan man kontakte ejeren.

Sådan en løsning kan du få lavet hos: https://egravering.dk/.

More articles