Sådan får din gruppe det nemmest ved at tage på turistkørsel

28 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

I er måske en gruppe af venner, der har besluttet sig for, at I vil tage et bestemt sted hen og opleve det sammen, og lad os da bare gør det konkret og sige, at I har valgt en turistkørsel i turistbus til Spanien, fordi I gerne vil opleve det skiftende landskab på fire hjul – og så var det mest billigst, og I kunne hygge jer undervejs på turen.

Der er ikke meget bevægelse i et fly, og I ønsker ikke at medvirke til den stigende forurening og forværring af klimaet.

Hvis I er rigtig mange venner i denne gruppe, fordi I øger jer i antal, som I fortæller andre om turen, inden den finder sted, så de slutter sig til jer, så kommer her nogle råd, der gør turen mest gnidningsfri for alle.

Og her skal vi tage om selve turen og ikke alt det med, hvad I skal huske at pakke, hvad I vil se i Spanien og så videre.

Aftal på forhånd, hvor I skal mødes, om I tager det offentlige, kører sammen i flere biler, får lift eller tager en taxa, og sæt jer så en deadline, der er i god tur, før turistkørslen kører, for hvis der er andre grupper, der skal med, og I ikke har lejet bussen for jer selv, så har bussen en stram tidsplan at overholde – og den venter ikke uendeligt på jer.

Når I så er i bussen, så husk på, at chaufføren altid har ret, så når vedkommende beder jer om, at opføre jer på en bestemt måde, så gør I det med det samme uden brok.

Behandl generelt chaufføren venligt og lad være med at genere personen unødvendigt.

Ryd op efter jer i bussen, når turen er slut, og så gentager I samme procedure, når I skal hjem igen, og så burde der ingen problemer være.

More articles