Rynkecreme kommer mange af os til at bruge

07 September 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du fleste af os gruer måske for, at der snart kommer den dag, hvor man får brug for rynke creme.

Men der er sådan set ingen grund til at grue for det – som specielt kvinder gør det, for mange mænd bruger det ikke (eller taler i hvert fald ikke om det) – for det er jo mere et tegn på, at man har nået en anciennitet i livet.

Nogle ser det som en forfalskning af ens alder, men sådan en foryngelsesproces har mange mennesker forsøgt at opnå gennem hele vores selvbevidsthed som menneskehed, mens vi har (haft) fabler om miksturer, som kunne enten give os evigt liv eller ungdommelighed for evigt.

Dog er der også dem, som omfavner deres alderdom uden at forsøge at skjule den, eller måske supplerer de blot med lidt rynkecreme hist og pist.

Rynkecreme skal man ikke skamme sig over

Nogle nogle bliver det lidt som hintet en falliterklæring, at man er nødt til at bruge rynkecreme sammen med gammelkone-frisuren, ens faldne kropsdele, overgangsalderen og meget mere. Rynkerne er jo bare endnu et tegn i den retning – og måske faktisk ikke så alvorligt et.

“Problemet” for mange med rynker bliver bare, at de bliver selvbevidst udover det sædvanlige om det, fordi de kan se sig selv i spejlet som det første om morgenen og sidste om aftenen og ved, at andre også kan se det.

Selvom man ser sig selv endnu mere tydeligt og er bevidst om det, medmindre ens syn er begyndt at dale også.

Man frygter måske, at der ikke er nogle, som der gider at have noget med en at gøre, men man skal huske, at med alderen kommer også visdom, og visse af os ældes med ynde som en god vin.

Har man endda en livspartner at følges med eller finder en i samme aldersgruppe, så er der stor chance for, at vedkommende vil finde en smuk.

More articles