Ret op på de skæve tænder med Invisalign

07 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har dine tænder med alderen rykket sig i forhold til hverandre, så dit smil er blevet skævt – på den ufede måde? Så kan du med fordel læse med her.

Hvordan får jeg mit flotte smil igen?

Hvis du er ked af de skæve bisser er der hjælp at hente hos tandlægen. Du kan nemlig sagtens få udført en tandretning selv om du er et godt stykke ude over din første ungdom.

Samtidig er det blevet langt lettere at få rettet tænder her i 2021 end det var da du var barn eller teenager. Nu om stunder anvendes nemlig moderne digital teknologi i forbindelse med tandretning – og dette gør proceduren noget lettere.

Tandretning foregår den dag i dag ved hjælp af transparente tandskinner, som sidder helt tæt på tænderne, og som du kan tage ud når du skal spise eller børste tænder. Dette er langt mere hygiejnisk og behageligt end de fast monterede tandbøjler fra fordums tid.

Hvor finder jeg en Invisalign klinik i København?

Hvis du er bosiddende i København, på Frederiksberg eller i nærmeste omegn kan du med fordel benytte den velrenommerede Invisalign klinik You Smile I Smile. Hos You Smile I Smile kan du få rettet tænder med Invisalign skinner i samarbejde med dygtige tandlæger som har mange års erfaring inden for tand regulering.

Når du henvender dig hos You Smile I Smile med henblik på tandretning med Invisalign får du altid en gratis indledende konsultation med forundersøgelse hvor din egnethed som Invisalign kandidat vurderes.

Du vil altid få en fast pris på Invisalign tandretning – og du er, såfremt du følger behandlings planen, garanteret et smukt og holdbart resultat af din tandretning med Invisalign hos You Smile I Smile.

Du kan læse mere om You Smile I Smile og booke tid til din første konsultation på yousmileismile.dk.

Flere Nyheder