Renover dit hus med en maler

14 September 2021 Steffen Hansen
image

editorial

Der er en hel del ting, der skal ordnes, hvis man ønsker at få lavet noget ved sin lejlighed. Vi har af den grund nedskrevet 2 ideer til, hvordan du kan finde hjælp udefra til at få opgaven lavet – fx ved at kontakte et firma som kan klare renoveringen. De 2 råd er nøje valgt, og er nogle af de ting vi mener er de vigtigste, når det handler om at ansætte hjælp til ombygning. Find de 2 tips længere nede.

Kan du selv lave opgaven?

Det er nødvendigt at tjekke, om den opgave du ønsker at få udført i hjemmet kræver tilladelse, eller om det blot er et begynde. Ved renovering, hvor der påkræves autorisation, må du ikke selv starte, og man skal på samme tid være sikker på, at malerfirmaet har de nødvendige tilladelser.

Når et firma ikke har tilladelserne der er påkrævet til at klare en opgave, så vil der være en chance for, at det er ulovligt hvis de begynder på det. Af den grund skal du fra start høre om det kræver autorisation, og hvis det gør, finde ud af om maleren har de nødvendige, så de kan få dig i mål med renoveringen.

Få flere tilbud

Anmeldelser eller kommunikation er ikke altid nok, og af den grund foreslår vi, at man indhenter flere bud på opgaven fra forskellige malerfirmaer. Flere tilbud vil give dig muligheden for, at sammenligne de bud på opgaven du har fået, så du ikke bliver taget ved næsen.

Flere om buddet giver dig muligheder med prissætningen. Dette gør at du kan presse virksomheden. Det gør man ved at fremvise dem det bud man har modtaget, og høre dem hvad forskellen er på dem. Ved at gøre dette, så er de nødsaget til at overveje, om de vil lade opgaven gå til et andet firma, eller give rabat.

More articles