Rådgivning til dig som vil købe eller sælge din virksomhed

21 June 2020 Silje Hansen

editorial

Hvis du er erhvervsdrivende, er du sikkert opmærksom på, at det kan være en stor opgave, at sætte sig ind i alle regler og retningslinjer der er ved at drive virksomhed. Selv for den mest erfarende og rutinerede forretningsmand eller kvinde, kan det være svært at overskue, hvordan det juridiske hænger sammen, når man skal købe eller sælge en virksomhed. Der er blandt andet også mange, der står i den situation, at de skal have lavet en naturlig overgang til et generationsskifte i virksomheden. Det kan særligt være i familievirksomheder, hvor nogle af børnene skal overtage styringen eller anparterne i et selskab. 

Det kan også være en stor og uoverskuelig verden for dig, som går med en iværksætterdrøm i maven. Rigtig mange får svære ved at tage skridtet med at komme i gang, fordi man er i tvivl om, hvilke regler der gælder for iværksætter og om ens forretningsplan holder. Her kan du heldigvis få hjælp og rådgivning af professionel fagfolk, som kan sætte dig ind i, hvordan du kommer i gang samt hjælper dig med at gennemgå din forretningsplan.

Derfor skal du vælge virksomhedsrådgivning

Virksomhedsrådgivning kan være aktuelt for dig, som overvejer at starte egen virksomhed op. Det kan også være ideelt for dig, som gerne vil købe dig ind i en ny virksomhed eller frasælge dele eller hele virksomheden. Her er det vigtigt, at det bliver gjort på de rette vilkår, så alle parter kommer ind og ud af det på en optimal måde. Det kræver blandt andet juridisk bistand, så alt står sort på hvidt, så der ikke vil være nogle twist senere hen i processen. 

Vi anbefaler derfor, at få den nødvendige sparring og rådgivning af professionel fagfolk, der har erfaring og speciale inden for disse områder.

Her kan vi anbefale dig at tage fat i virksomhedsraadgivning.com, som tilbyder virksomhedsrådgivning i Midtjylland.

More articles