Professionel rideskole i sønderjylland

03 december 2019 Astrid Pedersen

editorial

Nærer du et ønske om at blive professionel rytter i international topklasse? Har du ambitionerne, viljen og tålmodigheden – og mangler du blot de rette rammer for udfoldelsen af dit potentiale? Så er det en rigtig god idé at skabe kontakt til en rideklub med base i et ridecenter, som har de rette faciliteter, og hvor den målrettede træning og sparring er i højsædet. Det er vigtigt at færdes i det rette miljø, hvis dine drømme og ambitioner skal blive til virkelighed, og hvor dit professionelle mindset kan matches af ligesindede.

Ridecenter Møllen – din professionelle rideskole i Haderslev

De færreste ordinære rideskoler kan tilbyde de fysiske rammer og professionelle træning, som du vil behøve, når din udvikling som konkurrence rytter skal understøttes. Derfor er det vigtigt, at du ser dig godt for, når du skal vælge såvel undervisning og træning som opstaldning af din hest.

På Ridecenter Møllen foregår såvel træning og skoling af heste som undervisning og uddannelse af ryttere ved erfaren og dygtig berider. Der er plads til opstaldning af din hest under lækre forhold, som imødekommer hestens behov – og al undervisning foregår i rammer, som matcher de professionelle standarder. Dette gælder for såvel den top moderne springbane, som for det opvarmede ridehus og for dressur banen, som opfylder de internationale konkurrence mål.

Team Møllen – rideklubben hvor de professionelle mødes

Du vil som rytter samtidig have mulighed for at pleje omgang med andre ryttere, som deler din tilgang til konkurrence springning eller dressur. På den måde kan du få sparring og hjælp til at blive bedre fra såvel danske ryttere som fra de gæster, som strømmer til fra nær og fjern med deres heste for at få del i den professionelle træning og nyde godt af de fantastiske rammer.

Du kan læse mere om Team Møllen og Ridecenter Møllen på team-moellen.dk

Flere Nyheder