Professionel renovering af dit badekar

16 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at skrotte dit slidte og misfarvede badekar til fordel for et nyt – eller måske for at installere en mere plads besparende bruseniche? Så bør du tænke dig om en ekstra gang, og læse med i det følgende.

Hvorfor beholde det gamle badekar?

Måske bruger du aldrig dit badekar, af den simple grund at det fremstår ulækkert og uhygiejnisk.

Når emaljen på et badekars inderside bliver slidt vil den typisk blive plettet af kalk og okker fra vandet. De misfarvede plamager, som føles ru i overfladen, vil fungere som opsamlingssted for bakterier, svamp og andre mikro organismer – og derfor kan det være direkte sundhedsskadeligt at nedsænke sit legeme i et gammelt udtjent badekar.

Men før du hiver badekarret ud bør du rådføre dig med en specialist. Dit badekar kan nemlig sandsynligvis blive flot og lækkert igen. Og her kan du med stor fordel vælge Emaljemanden.

Hvordan kan Emaljemanden hjælpe mig?

Emaljemanden kan hjælpe dig med at få dit badekar til at stå som nyt. Med hjælp fra Emaljemanden kan dit gamle, slidt badekar få en skinnende ny emalje og dermed en smuk og ensartet overflade, fri for pletter og misfarvninger.

Du får et badekar som indbyder til lange, varme bade i stearinlysenes skær, og som du kan bruge til at bade dine børn uden at være bange for infektioner. Og dit badekar vil kunne udgøre et reelt aktiv for din bolig i stedet for blot at optage plads i dit badeværelse.

Emaljemanden har mange års erfaring inden for reemaljering af badekar, fliser, håndvaske og lignende. På få timer kan Emaljemanden få dit badekar til at stråle. Og det til en brøkdel af hvad det ville koste at skille dig af med dit slidte badekar.

Du kan læse mere om Emaljemanden og få et skarpt tilbud på reemaljering af badekar på emaljering-af-badekar.dk.

More articles