Professionel gulvafhøvling – nyt liv til dit gulv

04 september 2017 Astrid Pedersen
Professionel gulvafhøvling - nyt liv til dit gulv

Når man som nybagt boligejer flytter ind i sit nye hjem, er det som oftest med et ønske om at sætte sit eget personlige præg samtidig med at man i videst muligt omfang udsletter alle synlige spor af tidligere beboere. De fleste vil begynde med at male, rive tapet ned, og sørge for, at der bliver gjort grundigt rent. Nogle vil gå så langt som til at foretage en total renovering, og udskifte hele køkkenet og badeværelset, mens andre går mere gelinde til værks, og udelukkende udfører de forbedringer, de selv kan slippe af sted med.

Blandt de steder, hvor man selv kan gøre en stor forskel, er gulvet. Ofte har de tidligere beboere ikke selv gjort en indsats for at vedligeholde gulvet, og har med stor sandsynlighed ikke flyttet rundt på møbler i stuer og værelser med regelmæssige mellemrum. Resultatet er, at gulvene ofte er slidt på helt bestemte steder – for eksempel ved gennemgangen i stuer, der ligger en suite, i entreen og foran dørene. Og gulvet vil som oftest være falmet af sol lys, med undtagelse af de steder, hvor der har ligget tæpper. I køkkenet er trægulve ofte udsat for mere end blot almindeligt slid: Det ses ofte, at gulvet er misfarvet på grund af fedt, der sprøjter i forbindelse med madlavning, eller farvede madvarer, som er blevet tabt – for eksempel syltetøj, ketchup eller rødvin. Og vand fra køleskabe, frysere eller opvaskemaskiner kan forårsage vandskader, som kan få træværket i gulvet til at bule op.

Du kan give dine trægulve nyt liv og vitalitet ved at få dem afhøvlet og dernæst behandlet, så de fremstår nye, glatte og indbydende. Hvis dine trægulve er af en sådan beskaffenhed, at de egner sig til afhøvling, kan du med fordel tjekke gkservice.dk, som er leveringsdygtige i professionel gulvafhøvling med glimrende resulater.

Flere Nyheder