Praktiske gulvklinker til hele din bolig

04 July 2021 Mette Nielsen

editorial

Hvis du gerne vil bo i et hjem med praktiske og rengøringsvenlige gulve, så bør du overveje at lægge klinker i stedet for eksempelvis trægulve. Klinker holder til stort set alt, og de er virkelig nemme at vedligeholde.

I en travl hverdag med forpligtelser overfor både arbejde og familie, så er det måske ikke rengøring, der står øverst på dagens liste med gøremål. Du har formentlig meget andet at se til, og derfor handler det om at indrette sig så praktisk og fornuftigt som muligt.

Du kan indrette dig praktisk ved at lægge klinker eller fliser på dine gulve, næste gang du skal i gang med at istandsætte eller ændre på udtrykket i din bolig.

Holder i årevis

Når du har klinker på dit gulv i køkkenet, entréen, bryggerset og badeværelset, ja måske endda i soveværelset og stuen som mange har i sydeuropa, så vil du opleve, at det gør rengøringen af din bolig noget nemmere.

Der er det skønne ved klinker eller fliser på gulve, at de er lavet af utrolig robuste materialer og derfor ikke går i stykker, når du spilder rødvin på dem, når du går ind med beskidte støvler eller har høje hæle på. Overfladen er bastant, og de holder år efter år.

Du vil opdage, når du skal gøre rent, at en let rengøring ofte er nok i det daglige. Snavset bliver siddende på overfladen og trænger ikke ned i klinker, så spilder du noget, tørrer du det blot op igen. Brug en let moppe til at tage det værste eller støvsug nullermændene op i hverdagene, og når der skal vaskes gulv, gør du det.

Det kan altså betale sig at bruge klinker i sin bolig, hvis du gerne vil bo med langtidsholdbare materialer. Du kan blive meget klogere på netop klinker lige her: https://gastrogarden.dk/hus-og-have/gulvbelaegning/klinker-fliser/

More articles