Plastikkasser til enhver smag

06 January 2021 Johanne Hansen

editorial

Når det hele flyder 

Kender du det, hvor det hele ligger og flyder ude på toilettet? Måske ikke? Så kan det kun være, fordi du er en mand. Os kvinder har det med at rode en del – dels fordi vi har en masse ting generelt, dels fordi vi har endnu flere ting ude på badeværelset.

Måske bor du i en lejebolig, hvor du næsten ikke kan hænge flere ting op og af samme årsag heller ikke kan renovere toilettet, så der kom mere plads derude. Eller så bor du i en andel eller ejerlejlighed, men har bosat jer i en Københavner lejlighed, hvor der slet ikke er plads til mere end en hylde på det toilet. 

Derfor er plastikkasser kommet for at blive. Og heldigvis behøves de slet ikke at være så grimme som du tror. 

Kasserne skaber overblik

Med en plastikkasse til alle dine make-up børste, kan du lave et system, der gør det nemt at finde lige præcis den børste, du har brug for. Derudover kan du også have en kasse til alle dine cremer, som let kan ligge og flyde rundt omkring. 

En anden kasse kan holde på al den generelle make-up, og nede i den kasse, kan en rumdeler åbne op for muligheden af hverdags make-up og fest make-up. Det er nemlig sjælendt at ens fest make-up behøves at lægge tættest på én og hele tiden være tilgængelig. 

Tværtimod. Festmake-uppen kan du altid gemme væk, og for nogle er det også rigtig rart, at den ikke ligger og flyder sammen med al det make-up, man bruger til dagligt. Med en plastikasse kan opdelingen af make-uppen lade sig gøre, og det ser også pænere ud, når man åbner ind til skabet, at det hele står i æsker.

Omvendt muliggør plastikkasserne også, at de kan stå frit fremme.

More articles