Plakater til børneværelse – find dem online

19 juli 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter sød, sjov eller finurlig dekoration til væggene i børneværelset – og må den gerne samtidig være stilfuld? Så kan du med fordel tage et kig på smuk plakat kunst. Med plakater kan du på en nem og billig måde skabe en fin og let stemning i børneværelset.

Hos ViSSEVASSE finder du smukke plakater i de blideste pastel farver med eventyrlige motiver og en helt særlig drømmende atmosfære. Du og dine børn vil kunne nyde de elegante plakater hver eneste dag. Og da plakaterne findes i stort og varieret udvalg kan du oven i købet anskaffe flere af slagsen.

Hvorfor skal jeg købe plakater til børneværelset hos ViSSEVASSE?

ViSSEVASSE er nogle af de hotteste plakat designere lige for tiden. Blandt andet står ViSSEVASSE bag den smukke serie af Danmark plakater, som på fineste vis indrammer dansk kultur og natur. ViSSEVASSE plakater er altid holdt i et raffineret og elegant design, som emmer at kreativitet og giver inspiration til dagdrømmeri.

Af samme grund er ViSSEVASSE plakater perfekte til børneværelset. Faktisk har ViSSEVASSE produceret en serie af plakater særligt rettet mod børn. Motiverne på disse plakater viser børn i leg eller på eventyr i naturen, smukke dyr og blomster, eller børnevenlige motiver så som ZOO Tårnet eller Ballongyngerne i Tivoli.

Du kan også anskaffe en stilfuld bogstav plakat med alle alfabetets bogstaver fra A til Å. Samtlige plakater til børneværelset er holdt i smukke, blide farver, som kan berolige børn og anspore til fordybelse.

Hvem står bag ViSSEVASSE plakat design?

ViSSEVASSE er ejet og drevet af de to ildsjæle Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen som begge er professionelle inden for grafisk design virksomhed. Begge deler en passion for det smukke plakat design og ønsker at udbrede dette til alle dele af befolkning – også den yngre. Du kan finde plakater børneværelse på vissevasse.dk

Flere Nyheder