Pep stuen op med et smukt og elegant sildebensbord

30 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Trænger din stue til et nyt spisebord? Så bør du overveje at købe et sildebensbord.

Hvad er et sildebensbord?

Et sildebensbord er et bord hvis bordplade er designet og udformet på samme måde som de smukke sildebensparket gulve vi kender fra eksempelvis herskabslejligheder og patricier villaer. Det utroligt elegante mønster signalere stil og raffinement, og fungerer faktisk rigtig fint som overflade på en bordplade.

Når du køber et sildebensbord hos Fynsk Snedkeri kan du være sikker på at stokkene stammer fra egetræer i højeste kvalitet. Stokkene er skåret og lagt i hånden af dygtige møbelsnedkere med mange års erfaring inden for dette felt. Og så er bordpladens overflade efterbehandlet med olie eller voks som giver overfladens tone ekstra dybde samtidig med at de særlige karakteristika ved stokkene fremhæves.

De enkelte stokke stammer hver især fra samme træsort men ikke nødvendigvis samme træ hvilket kan give nuance forskelle i bordets overflade. Dette er både smukt og charmerende. Og du kan være helt sikker på at du får et 100% unikt træbord med stil og personlighed når du vælger at købe en sildebensbord hos Fynsk Snedkeri.

Hvorfor skal jeg vælge et sildebensbord?

Der er som det fremgår mange gode grunde til at vælge et sildebensbord. Et sildebensbord er knap så bastant som et massivt plankebord, og passer med sit noget lettere udtryk ind i et enkelt indrettet hjem.

Hvis du ikke har mod på at installere et stort og tungt plankebord i den lille stue i din lejlighed kan du med stor fordel vælge et sildebensbord. Disse fås nemlig i flere størrelser – også de små af slagsen. Og kan du ikke finde et sildebensbord som matcher din stues dimensioner kan du få fremstillet et sildebensbord efter mål hos Fynsk Snedkeri.

Du kan læse mere, og se de mange flotte og unikke sildebensborde, på fynsksnedkeri.dk

More articles