Pandelygter sparer dig for besvær

14 marts 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan være så bøvlet og besværligt, når du står dernede i den mørke kælder eller oppe i det lige så tilsvarende dunkle loftskammer eller skunkrum, og du skal finde rundt efter en ting, som du ved, du har gemt i nævnte lokale.

Du har gode grunde ikke fået installeret noget lys i disse rum, da du bruger dem så sjældent, så det var ikke besværet værd.

Men nu melder problemet sig så, for om det så er midt om aften eller ud på natten, så er der bælgravende mørkt i rummet, og du kan ikke se en hånd for dig.

Den umiddelbare løsning er selvfølgelig at bruge en lommelygte, men om du så har en stor en af slagsen, der kan lyse godt op, eller en lille handy en, så skal du afsætte en hånd til at bruge den – og selv hvis du sætter den i munden, så er det ikke særligt rart eller behageligt at arbejde med.

Af gode løsninger ville det klart være, hvis du kunne have begge hænder ledige til at lede rundt og bære den nævnte ting ud, og så kunne det da være rart, hvis du brugt en pandelygte i den forbindelse.

Måske synes du så, det er lige så besværligt, at du skal hen at sætte den fast i hovedet og få den til at lyse, men tro os, når vi siger, at det er mere besværligt i længden at skulle bruge en hånd til at holde en lygte for dig.

Godt nok kan du ligne en gammeldags kulminearbejder, men du vil takke dig selv for at have indkøbt sådan et remedie, der også kan bruges i andre sammenhænge.

Det kan blandt andet være til løbeture om aftenen, så du kan ses i trafikken og selv frem for dig, eller hvis du er ude at løbe orienteringsløb i mørke.

Selvom følgende link har ordet “batteri” i sig, så er det faktisk også en forretning på nettet, der har et godt udvalg af pandelygter i sig. 

Se udvalg her.

Flere Nyheder