Overvejer du at købe en Chanel taske?

23 January 2022 Lærke L. S. Christensen

editorial

Historien bag den ikoniske Chanel taske

Coco Chanel designede Chanel tasken i 1929, med håbet om at kunne revolutionere taskeindustrien. Karl Lagerfeld tilføjede sidenhen det ikoniske Chanel-logo i 1980’erne, og i dag er tasken blevet en ægte designklassiker. Chanel tasker laves med stor omhu, hvorfor du helt sikkert kan mærke kvaliteten, fra det øjeblik du får den i hænderne. Dette er fordi taskerne designes under de bedste forhold, med en lang tradition for højmoderne tendenser, tidsløshed og stilsikker elegance for øje, hvilket alt sammen karakteriserer Chanel som modehus. 

image

Fem grunde til at du bør investere i en taske fra Chanel

  1. De går aldrig af mode
  2. Du kan sammensætte dem med alt i din garderobe
  3. Når man investerer i en taske af så høj kvalitet, så opdager man med det samme, at prisen er det hele værd
  4. De er så tidsløse i sit udtryk, at de ofte holder prisen, hvis du vil sælge dem videre second-hand
  5. Nyproducerede Chanel taskers værdi stiger fra år til år, så desto hurtigere du køber en, desto bedre er det for din økonomi

Er du også træt af tøjkriser?

Er du ofte på farten, og gerne vil have hænderne fri, så kan du med fordel vælge en ”crossbody” version. De kommer både i små størrelser, som er særligt elegante til fest, men også i større udgaver, hvor du kan have flere essentielle hverdagsting med dig. Dog kan du, uanset størrelsen på din Chanel taske, sammensætte den til stort set alle former for outfits. En åbenlys sammensætning er den elegante cocktailkjole, men du kan også sagtens parre den med et lækkert, blødt og nedtonet søndags-outfit, når du skal ned handle ind til ugen. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Med en så klassisk taske, er du garanteret en loyal, elegant og stilsikker følgesvend igennem mange trends, år og tøjkriser.

More articles