Overvejer du at få skræddersyet dine jakkesæt?

04 May 2022 Steffen Petersen

editorial

De fleste ved, at et jakkesæt, der ikke sidder godt, kan få dig til at se sjusket ud. Men hvad mange ikke ved, er, at du kan se meget bedre ud ved at få dit jakkesæt skræddersyet. Faktisk kan skræddersyede jakkesæt faktisk hjælpe dig til at se tyndere og højere ud. Så hvis du leder efter en måde at forbedre dit udseende på, så overvej at få skræddersyet dine jakkesæt til arbejde.

 

skrædder

 

Jakkesæt lige efter dine mål

Jakkesæt, der er skræddersyet, vil altid se bedre ud end et jakkesæt fra butikken. Det skyldes, at de er designet specielt til din krop. Når du får skræddersyet et jakkesæt, tager skrædderen hensyn til dine specifikke mål og fremstiller jakkesættet, så det passer perfekt til dig. Det betyder, at jakkesættet vil omslutte din krop alle de rigtige steder og fremhæve dine bedste træk.

Hvis du har brede skuldre eller et bredere maveliv, så kan skrædderen sy jakkesæt, der tager højde for dette og resultat er et jakkesæt, der sidder lige i skabet.

 

Oplys din vægt og højde

Højde og vægt kan også tages i betragtning, når du får skræddersyet et jakkesæt. Nogle pasformer får dig til at se højere eller tyndere ud, mens andre måske ikke gør så meget. Men skrædderen ved, hvilke jakkesæt der passer bedst til din kropstype, og kan hjælpe dig med at vælge derefter. Og selvfølgelig, hvis du har brug for ændringer af ærmernes længde eller inder længder, kan skrædderen også foretage disse justeringer.

 

Tilpasningsmuligheder

Når du får skræddersyet et jakkesæt, har du også mulighed for at tilpasse det, som du ønsker det. Du kan f.eks. vælge en anden stil på reverset eller tilføje knapper til jakken. Du ønsker måske også at tilføje lommer eller ændre foring. Skrædderen kan foretage alle disse ændringer for dig, så du får et jakkesæt, der er helt unikt og passer perfekt til dig.

More articles