Overveje property investment ved byggeri

19 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad er property investment, spørger du nok som det første?

Lettere forsimplet drejer det sig om, at du får nogle personer til at lede efter nogle bygninger, kontorlandskaber, faciliteter, lagerbygninger, som du kan bruge til at ekspandere din forretning, hvis du for eksempel vil oprette nogle søsterafdelinger, fjernlagre eller huse andre steder i landet.

Den slags kan jo tage tid at finde de elementer af bygninger, og man skal se på budget, scoute bygninger, tale med bygherrer, byplanlæggere, så man ved, man laver en god investering, der også holder vand i fremtiden.

Man skal også kigge nærmere på dem, så man ved, det er de rette til ens firmaer – og det kan være et højt og opslidende arbejde at gøre, hvis man selv som firmachef skal gøre alle de ting selv, så man uddelegerer den tjans til andre, der både har forstand og erfaring med at gøre det, så det både kan gå hurtigere, end hvis man selv skal gøre det, man kan koncentrere sig om ens eget arbejde, og man ved, man ender med det rette resultat.

Selvfølgelig bliver ingen beslutninger taget henover hovedet på dig, så lad os sige, du har et byggeri i Hjørring af et firma, der holder til her, hvor du tager ud i både lokalområdet og andre steder og laver opgaver.

Måske kan du se, at det går i den rigtige retning med firmaet, så du ved, tiden er moden til at få ikke bare et større lager til de investeringer af nyt udstyr og materialer, men også finde lokaler, hvor du kan oprette andre afdelinger rundt om i landet. 

Så kan man tage fat i nogle, der har erfaringer med property investment, så man kan bede dem om at gøre det grove arbejde, hvor man så selv som boss tager med ud og besigtiger bygningerne, og når man så selv er tilfreds, så sætter man en underskrift på det.

More articles