Overlad installation af robotplæneklipper til de professionelle

04 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du anskaffer en ny robotplæneklipper er det højst sandsynligt for at blive aflastet i haven. Det er da også rigtig kedeligt konstant at skulle slå græs og derfor ikke have tid til andre spændende projekter. Med en robotplæneklipper kan du frigive masser af tid og overskud. Derfor er du sikkert også ivrig efter at sende apparatet i marken så du selv kan slippe. Men først skal din robotplæneklipper installeres.

Kan jeg selv foretage installation af robotplæneklipper?

I princippet kan du selv installere din robotplæneklipper med alt hvad der hører med. Det kan dog i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at overlade denne opgave til professionelle og erfarne fagfolk. Et eksempel er nedlægning af robotplæneklipper kanttråd.

Når du køber en robotplæneklipper følger der som regel en vis mængde kanttråd – også kaldet afgrænsnings kabel – med. Denne kanttråd skal afgrænse robotplæneklipperens arbejdsområde. Uden kanttråd vil du risikere at din robotplæneklipper ødelægger dine bede, eller kører ud på vejen hvor den kan blive kørt over af en bil eller slet og ret blive væk.

Derfor er det vigtigt at du får monteret din kanttråd korrekt. Dette kan enten gøres ved hjælp af pløkker, således at din robotplæneklipper kanttråd ligger over jordens overflade. Dette er selvfølgelig den nemmeste løsning men så langt fra den mest optimale. Kanttråd som er placeret over jorden er ikke just det kønneste syn og udgør samtidig en snuble fare for mennesker såvel som for dyr.

I stedet kan du få nedlægning af robotplæneklipper kanttråd udført af professionelle. Dette er langt den smarteste løsning. Når kanttråden er lagt ned i jorden bliver den hvor den er. Og så kan du altid benytte kanttråden, også hvis du vælger at købe en ny robotplæneklipper.

Du kan læse mere om installation af robotplæneklipper og nedlægning af robotplæneklipper kanttråd på https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/ 

More articles