Optimer holdbarheden på dit autoudstyr

17 December 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Denne artikel er henvendt til dem, der både arbejder professionelt med at importere, sælge og viderebringe autoudstyr og videre til dem, der køber dem og bruger dem og har reserveudstyr af den slags liggende – og så endda dem, der har et større eller mindre lager af udstyret liggende bare “i tilfælde af”.

For nogle bliver det jo en mani at have sit eget autoværksted eller et sted, der kan minde om det, så de selv kan reparere deres egen og derfor har meget udstyr liggende og endda måske noget, som de på nuværende tidspunkt ikke har brug for.

Mange vælger at købe den slags fra http://www.snkjaer.dk/ , og du bør gøre det samme.

Men med så meget autoudstyr liggende er der desværre også stor chance for, at udstyret forgår, bliver slidt af ikke at blive brugt, og man måske endda glemmer, at man har det liggende, fordi man har det liggende i et mere eller mindre rod.

Som det første bør man derfor gøre sig selv den tjeneste at danne sig et overblik over, hvad man har, rydde op i det og sortere og eventuelt skrive en inventarseddel, så man ikke glemmer, hvad man har liggende og derfor ikke kommer til at købe noget nyt, hvoraf man allerede har tre styks eller mere.

Men angående selve holdbarheden er der også andet, man kan gøre ved udstyret.

Man bør tage sig en dag, hvor man tjekker efter, hvor gammel det er, om det stadig kan holde, og om det egentlig stadig kan bruges i vore tid.

Sprøjt det med noget WD40, giv det noget antirust, hvis det ikke allerede er rustfrit, og er det muligt, så roter og drej lidt på det for at se, om det er blevet slidt indvendigt eller ej.

Disse er nogle af rådene til, hvad du kan gøre for at vedlige holde dit autoudstyr.

More articles