Optimer dit bilkøb – køb brugt bil

25 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du og familien i seriøse overvejelser angående anskaffelse af ny bil? Så har I sikkert allerede gennemtrawlet diverse glittede brochurer og måske endda været ude og prøvekøre drømmebilen. Men her bør I alvorligt overveje om ikke den nye bil skal være en brugt model.

Hvorfor købe en brugt bil?

Der er rigtig mange fordele ved at købe en brugt bil – især hvis det handler om at understøtte et her og nu behov. Det er jo slet ikke sikkert at familien har de samme behov for transport om et par år. Og så er det ærgerligt at have gældsat sig for at kunne købe en spritny bil.

Når du køber en brugt bil, kan du få rigtig meget bil for pengene. Langt mere end du vil kunne få ved anskaffelse af en ny bil. Du slipper for at skulle betale de tårnhøje afgifter som er forbundet med køb af ny bil. Du får alt det smarte ekstra udstyr med, som du ellers ville have skullet betale ekstra for. Og da en brugt bil med omkring tre år på bagsmækken allerede har smidt det meste af sin nyværdi, vil du sandsynligvis kunne videresælge bilen inden for et par år uden at lide det store økonomiske tab.

Dette betyder, at skulle familiens behov for transport ændre sig, er der mere fleksibilitet i at eje en brugt bil frem for en fabriksny én af slagsen. Sælger du din spritnye bil inden for samme tidsrum vil du kunne regne med et stort værditab. Du vil kunne risikere at skulle betale af på bil lånet i flere år derefter – og så er det da sjovere med en brugt bil, som kan opfylde jeres behov og sælges næsten uden tab.

Hvis du ønsker at vide mere om fordele og ulemper ved at købe en brugt bil, kan du læse videre på https://xn--fartglde-o0a.dk/guide-skal-du-vaelge-en-ny-eller-brugt-bil/ 

More articles