Optag et billån, og få råd til din drømmebil

03 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er din gamle bil stået helt af på en måde, som gør, at det ikke kan betale sig at reparere den? Så er det nu, du skal beslutte, om din næste bil skal være en ny eller en brugt model.

Hvorfor købe en helt ny bil?

Mange bilkøbere vælger at købe en brugt bil. Denne prioritering foretages som oftest af økonomiske hensyn, idet det er de færreste, som kan betale en ny bil kontant. Udskrivningen ved køb af brugt bil er noget mere overskuelig, idet brugte biler som oftest er billigere ved køb. Men her skal du tænke på, at du giver køb på den drift sikkerhed og tryghed, som er forbundet med en fabriksny bil.

Når du køber en brugt bil, kan du i princippet ikke være sikker på, at den ikke også står af på et uforudset tidspunkt. Delene i en brugt bil begynder efter et vist antal år og kilometer at stå af i forskellige tempi, således at bilen hyppigere må på værksted og repareres eller have nye reservedele. Dette kan gå hen og blive en ret dyr affære – og hvis man dertil lægger det høje forbrug af brændstof (diesel eller benzin) som gamle biler er notorisk berømte for, kigger du altså udelukkende på øgede udgifter og et stort usikkerheds moment, når du vælger at købe en gammel, slidt og brugt bil.

Finansiér din nye bil med et fordelagtigt Ikano billån

Du kan i stedet vælge at købe en ny bil. Har du, i lighed med størstedelen af danskere med en gennemsnitlig lønindkomst, ikke økonomien til at betale en sådan kontant, kan du med fordel finde et favorabelt billån online. Hos Ikano Bank kan du låne penge til en ny bil, helt uden egen udbetaling. Du kan selv beregne dit billån, og ansøge online, på ikanobank.dk

More articles