Oplev ren ekstase og terapi ved at gå en tur i en have

23 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er ikke noget bedre end at have sig en have, og det kan sådan set være alt fra et lille frimærke foran i et boligkompleks, eller man bor ude på landet og har sig flere tønder land, som man næsten kan blive væk i.

Selv hvis man ikke har en have selv, så kender man måske nogle, der har sådan en, man kan besøge, eller man kan tage ud i en park og lade det gøre ud for at have ens egen have, selvom man måske så skal regne med andre mennesker samtidig – og man ikke helt kan lade sig være sig selv sådan et sted.

Men mindre kan virkelig også gøre det, når man her kommer i kontakt med naturen, som vi efterhånden forsømmer i vores moderne tid.

Det handler sådan set ikke om påklædningen eller vejret, for selv en lille gåtur eller et ophold i en have kan gøre store underværker.

Sådan får du det bedste ophold i en have

Derfor har vi lige som god hjælp til dig skrevet den her artikel, der skal klæde dig på til, hvordan du oplever den indre ro og velvære ved at være ude i naturen.

Som sagt handler det ikke om påklædningen eller tiden ude i have, da mindre kan gøre det, men hvis man har brug for at planlægge den slags, så gør man det.

Dernæst lader du være med at tage noget elektronisk med eller udelukkende har det i lommen. Du behøver ikke forevige din tur i naturen. Du skal lade dig påvirke af den.

Derfor skal du nok også lige bevæge dig lidt rundt, før du endelig slipper arbejdet, familien, regninger og alt det andet helt af synes.

Træn dig selv i at lytte til naturen, mærke bladene, dufte til blomsterne og lade sanserne tale for sig selv.

Langsomt vil du føle dig et med naturen og mærke roen brede sig i din krop.

More articles