Oplev et krydstogt, du ikke vil hjem fra

22 June 2019 Søren Black

editorial

Få den ultimative forkælelse på et skib

Prøv at forestille dig, at du hver morgen står op til lyden havets brusen. Når du så er kommet ud af sin kahyt, så venter en del dag, hvor du bare kan slappe af og lade dig forkæle. Sådan er det at være på krydstogt. Flere og flere danskere vælger krydstogt rejser, når der skal holdes den perfekte ferie. På et krydstogtsskib kan du både nyde den friske havluft og bordets glæder. Alle måltider er nemlig med i prisen, så det er bare med at finde den restaurant, der passer dig bedst. Derudover byder skibet også på spa, wellness og rig mulighed for solbadning på dækket. Når skibet så lægger til kaj, så venter der også mange, nye kulturelle oplevelser, når du går i land med familien. Her vil en række lokale busselskaber tranportere dig rundt i området, så du får oplevet det bedste af det sted, hvor skibet opholder sig.

Sejl i Europa, USA eller Dubai

MyCruise.dk tilbyder en lang række forskellige destinationer, som du kan opleve på et af vores krydstogt rejser. Du kan for eksempel vælge at blive her i Europa og sejle med fra Piraeus i Grækenland og til Barcelona i Spanien. Ønsker du at opleve Amerikas forenede stater, så kan du blandt andet vælge et 10 nætters krydstogt, der starter og slutter i staten Florida i USA. Endelig byder MyCruise.dk også på ture til den arabiske verden, hvor en af destinationerne er Dubai.

Aktiviteter for hele familien

Et krydstogt er den helt perfekte ferie for dig og din familie. Her er simpelthen noget at lave for alle parter. Mor kan ligge i solen, far kan hænge ud i baren og børnene kan opholde sig på et af skibets store legepladser, hvor et godt personale altid vil sørge for, at ingen keder sig. Hos MyCruise sidder vi klar alle ugens syv dage til at hjælpe dig med at komme afsted på dit næste krydstogt

More articles