Oplev en verden af gin

21 July 2020 Marcus Løhde Nielsen

editorial

Du er sammen med dine bedste venner eller din dejlige familie. Varmen bager behageligt på din krop. Det eneste, der kunne gøre dette øjeblik bedre er en god flaske gin. Ja, gin er det perfekte valg til denne anledning. Faktisk de fleste anledninger. Det er en fantastisk, flydende delikatesse, som det belgiske folk var de første til at producere helt tilbage i 1300-tallet. 

Gin er en af de lækreste alkoholiske drikke. Det er destilleret i mange omgange, der giver den rene smag, men derefter tilsættes der enebær til smagsudtrykket. Mange kender gin som en primær ingrediens i Gin og Tonic, Gin Hass og Dry Martini. Alle disse er verdenskendte, og dermed har gin også oplevet en stigende interesse på hele kloden.

 

Din primære gin forhandler 

Nu er du vel helt tørstig efter en god gin? Så kig ikke længere, du er i trykke hænder hos Jysk Vin. De sælger et stort udvalg af kvalitetsrige gin varianter, som vil glæde din tørst. Du vil finde et link til udvalg her.

Jysk Vin er en stor, dansk forhandler af øl, vin og spiritus. En af de spiritustyper, som de brænder mest for, er gin. De elsker gin, og vil gøre deres yderste for at finde din nye favorit flaske. Derfor har de bygget og klargjort en lang række af lækre ginflasker, som du kan vælge imellem. Alle er af høj kvalitet, men heldigvis behøver behøver ikke at tømme pungen hos Jysk Vin – de er billigst.

 

En vejledende guide for interesserede

Jysk Vin sælger ikke bare gin, de vejleder og hjælper også sine kunder med at få et større kendskab til klassen. De har lavet en guide, hvorved de skriver om den proces, der gennemgås for at skabe en gin. Derefter lærer du om de forskellige gin typer, som du sikkert har hørt om før. Det er med andre ord en genial guide til alle, der vil vide lidt mere om gin.

Så skal du have fat i den perfekte gin? Så hop ind til Jysk Vin.

More articles