Opgrader din viden med Office 365 kursus, microsoft office kursus

22 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Går du i tanker om at opgradere dine kompetencer for at styrke dine karriere muligheder? Så er et Microsoft Office 365 kursus hos en af Danmarks stærkeste kursus udbydere måske noget for dig.

Hvorfor skal jeg tage et Microsoft Office 365 kursus?

Et Microsoft Office 365 kursus er for dig, som ønsker at få det maksimale ud af din arbejdsstation. På et Microsoft Office 365 kursus fra Global Knowledge lærer du samtidig at arbejde effektivt i Microsoft Office 365 cloud løsningen, og får tillige en solid basis forståelse for de muligheder, som gemmer sig i Microsoft Office 365.

Kurserne vil samtidig give dig praktisk erfaring, som udmøntes i en håndgribelig certificering i Microsoft Office 365. Med et Microsoft Office 365 kursus og den tilhørende certificering i baglommen er du bedre rustet til at håndtere platformen, og har dermed kvalificeret dig til flere jobs på forskellige danske arbejdspladser.

Mange virksomheder er meget interesserede i at styrke samarbejde og effektivitet i virksomheden. Dette kan du hjælpe med at facilitere gennem dit kendskab til Microsoft Office 365.

Hvilket Microsoft Office 365 kursus skal jeg vælge?

Hos Global Knowledge tilbydes en lang række af Microsoft Office 365 kurser i høj kvalitet. Kurserne retter sig dels imod system administratorer, dels imod udviklere og andre IT professionelle. Du kan blandt andet lære alt om, hvorledes du konfigurerer og administrerer enheder og klient programmer i et Microsoft Office 365 enterprise miljø.

Global Knowledge har over 45 forskellige tilgængelige kurser i Microsoft Office 365 for dig, som gerne vil styrke dine kompetencer inden for området. Du kan for eksempel vælge Office 365 Administration and Troubleshooting, Microsoft 365 Security Administrator hvis du er system administrator. Er du nybegynder, kan du vælge det grundlæggende kursus Microsoft 365 Fundamentals som giver dig den nødvendige basis viden om selve platformen og de mange forskellige applikationer, som indgår deri.

Du kan se alle de spændende kurser og certificeringer på globalknowledge.dk

More articles