Opdag utøj i dine senge

29 March 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle ting af den slags, der ikke hører hjemme i ens seng, er ret let at få øje på.

Et eksempel er jo, hvis man ikke vil have kæledyrene op i ens seng, så må man værfe dem ned, når man tager dem i det.

Men man kan måske også lige opdage en edderkop, mus eller rotte, der er ved ens seng, hvorfor man måske lige skal ryste dynen, inden man lægger sig til at sove i sengen.

Har du problemer med rotter, så skal du kontakte kommunen, og så skal du måske finde et andet sted at sove, men det her var for at fremhæve et eksempel, som virkelig er til at se.

Dog er der jo også alle de andre små mikrober, insekter og bakterier, som man ikke kan se, hvorfor det er vigtigt at være renlig omkring ens seng mere end ofte.

Har man for eksempel været syg, så bør man udskifte og vaske ens sengetøj.

Er der konstateret lopper, lus med videre i sengetøjet, så skal det desinficeres, måske fryses ned og isoleres for sig i lang tid, så det ikke spreder sig – mens man tjekker familien og dem efter, der har benyttet sig af sengen.

Så er der også sådan noget som sengelus med videre, der kan leve i ens seng i lang tid, kun kommer ud om natten, når man sover og fodrer sig på en, og de er dårligt til at se.

Man skal næsten have forstørrelsesglasset frem for at kunne se deres efterladenskaber i form af sorte prikker i ens seng.

Og hvem gider lige at sove i lort?

Derfor er det vores anbefaling, at du altid tjekker sengen efter jævnligt for utøj, og skulle det blive nødvendigt, så skal du måske hen og have fat i en ny seng, og det kan du gøre hos https://www.sengogstol.dk/ 

More articles