Odense – hvor køber du de bedste døre?

31 oktober 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Et hus er ikke meget værd uden døre. Har du købt ny bolig? Eller er du ved at renovere dit hjem? Så kunne det sagtens være, at du skulle have sat nye døre ind.

Men hvor køber du kvalitetsdøre og hvem kan du få til at montere dem for dig? Læs meget mere i denne artikel.

Sådan vælger du de rette døre

Der er flere ting at overveje, når du skal vælge nye døre til din bolig. Det kan både dreje sig om valg af hoveddør eller indvendige døre. Uanset hvilke døre der er tale om, bør du gøre dig nogle af disse overvejelser:

– Udseende og stil – hvordan skal dine døre se ud? Stilen skal naturligvis passe til din bolig. Er du til den herskabelige stil, så er franske døre oplagt. Er du til det lidt mere moderne, så er hvide og enkle døre oplagte. 

– Materialer og udførsel – skal døren være i træ, plast eller noget helt tredje? Der findes et væld af materialer til og måder på at lave døre på. Det er op til dig, hvilken kvalitet du søger, og så betyder materialer naturligvis også noget for dørens design. 

– Mål og størrelse – det er vigtigt at købe døre, der rent faktisk passer til dine karme. Har du købt et helt nybygget hus, er det nemt at gøre åbningen lidt større. Men det kan være mere omfattende, hvis du bor i et ældre hus. 

Med disse tanker i mente mangler du bare at finde den rette håndværker til at montere dine nye døre for dig. 

Hyr en tømrer til at montere dine nye døre

Det er en ting at købe nye døre. Men du skal også have dem monteret. Det er ikke sikkert, at du selv er helt fiks på fingrene. Og så kan det altså godt betale sig at hyre en tømrer til at montere dine døre i Odense. 

Flere Nyheder