Nyt og flot garderobeskab

Det er altid rart med et nyt garderobeskab. Der kan jeg altid gemme alt mit tøj. Hvis man har købt for mange nye sko, kan der dog godt være brug for et nyt gaderobeskab. Hvis der ikke er plads til alle tingene i skabet, kan det hurtigt betyde en masse rod i lejligheden.  I tirsdags da jeg kom hjem fra en lang shoppetur, var der pludselig ikke plads til mere tøj i skabet. Hvad gør man så? Der var kun en ting at gøre. At købe et nyt garderobeskab. Jeg ville dog meget gerne have et ordenlig garderobeskab, der passede perfekt i mit soveværelse. Jeg undersøgte en del på internettet, hvor jeg kunne få nogle gode skabe og fandt til sidst den bedste side. Jeg bestilte derfor et gaderobeskab på mål, hvor jeg selv kunne bestemme, hvilken farve og hvilket materiale jeg kunne tænke mig. Jeg valgte et garderobeskab med sorte trædøre og 5 hylder samt en stang til bøjler. Mit nye skab blev leveret kort tid efter, og jeg har været yderst tilfreds med mit køb. Jeg bruger det nye garderobeskab hver dag, og det er rigtig flot. Selvom det fylder lidt meget i mit lille soveværelse.

Garderobeskab med masser af plads

Min kusine stod et par uger efter og manglede et nyt garderobeskab. Hun var blevet misundelig på mit skab, selvom hun gerne ville have det i en anden farve. Jeg sagde til hende, at hun da bare selv kunne købe et, i den farve hun gerne ville have. Min kusine gjorde, som jeg sagde og bestilte et nyt garderobeskab til hendes soveværelse. Det viste sig dog til ikke at være lige så flot som mit. Det synes jeg i hvert fald ikke. Min kusine var derimod meget glad for hendes nye skab, og jeg har hørt, at hun allerede har fyldt det nye skab med tøj og sko. Hun snakker faktisk om at købe endnu et skab, der skal stå ved siden af hendes skab. Heldigvis kan man få både små og store skabe. Hun ringede til mig og spurgte, om jeg synes, det var en god idé. Jeg sagde, at det var bedst, hvis hun havde købt et stor garderobeskab til at starte med. Det havde været pænere. Hun bestilte et nyt gaderobeskab og fik det sat op ved siden af det gamle.  Nu håber jeg bare, hun snart holder op med at købe så meget tøj. Ellers må hun også få et garderobeskab i stuen.

Se her: http://jesper-holm.dk/sider/garderobeskabe-efter-maal/