Nem, hurtig og varieret aftensmad med måltidskasser

11 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når man kommer træt hjem fra arbejde og måske har hentet unger og købt ind på vejen, er det ikke altid, man er i humør til at fremtrylle de helt inspirerende retter. Kan du nikke genkendende til dette kan du eventuelt prøve med et abonnement på en måltidskasse.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er en kasse indeholdende alt hvad du skal bruge for at tilberede et lækkert og velsmagende aftenmåltid til hele din familie.

Der findes forskellige variationer over temaet måltidskasse. Flere virksomheder har specialiseret sig inden for veganske eller vegetariske måltidskasser hvor indholdet af den enkelte måltidskasse er sammensat af årstidens friske frugt og grønt samt plantebaserede fødevarer, for eksempel plante fars. Der findes også mange måltidskasse som indeholder økologisk kød eller fisk af egen fangst. Og så er der måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad som tilhører en helt særlig kategori af måltidskasse.

Når du køber en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du nemlig ikke bare en forsendelse med råvarer og en opskrift. En stor del af indholdet i en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse er halvfabrikata hvilket betyder at det til en vis grad er forberedt på forhånd.

En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad sparer dig således for utroligt megen tid og besvær i forhold til en traditionel måltidskasse. Du vil lynhurtigt kunne sammensætte og tilberede det pågældende måltid. Og med en Kokkens Hverdagsmad er det oplagt at invitere børnene med i køkkenet så også de kan opleve hvor sjovt det kan være at lave mad!

Kokkens Hverdagsmad fås i to varianter, nemlig Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse. Du vælger selv hvor mange kuverter der skal med i din måltidskasse – og du kan vælge at udskifte enkelte retter i kassen, og for eksempel vælge en fiskeret eller en vegetar ret i stedet for en af kødretterne.

Du kan se og bestille de forskellige måltidskasser på kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/.

More articles