Maler i Lyngby? Find ham eller hende online

26 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Lyngby er med sin skønne beliggenhed i det smukke og attraktive Nordsjælland et eftertragtet mål for familier som ønsker at bytte storbyens trængsel ud med frisk luft og fri natur.

I Lyngby har familien masser af muligheder for at udfolde sig inden for såvel sport og idræt som kulturliv og andre fritids sysler. Dertil kommer at nogle af områdets mest velrenommerede skoler og gymnasier findes i netop Lyngby, lige som kommunen huser en lang række børnehaver og vuggestuer med korte ventelister og fornuftige normeringer.

Lyngby er samtidig ikke længere fra København end at du kan være i centrum inden for en halv time med det offentlige – eller via motorvejen hvis du er i bil. Og på den måde kan du og din familie bevare kontakten til den store by selv om I er i behagelig afstand dertil.

Hvor kan jeg få hjælp til istandsættelse af min nye bolig i Lyngby?

Har I således købt hus i Lyngby glæder i jer sikkert til at få indflytningen overstået og komme i gang med tilværelsen på ny. Men I bør tøve en kende, og lade stuer og værelser sætte flot i stand først.

Selv om boligen måske umiddelbart fremstår indflytningsklar, og ikke kalder på en kæmpe renovering, vil den med sikkerhed trænge til et frisk lag maling.

Den mest effektiv måde hvorpå man kan slette sporene fra den forrige beboer, og dermed gøre boligen til sit eget hjem, er ved hjælp af maling af vægge, lofter og indvendigt træværk. Og til det formål bør du vælge en lokal maler i Lyngby.

Lad din Malerkanonen maler i Lyngby forestå indvendig maling af boligen

De dygtige malere fra det landsdækkende malerfirma Malerkanonen står parat til at forskønne din og din families nye bolig uden at det koster en bondegård. Læs mere om Malerkanonen på malerkanonen.dk

More articles