Lagersalg af Compact flash kort

Vi lærte nu altså på den hårde måde præcis hvos betydningsfuldt det er, dels at gemme sine fotos på et godt digitalkamera, men samtidig på et usb stick. For vi valgte, faktisk at tage sådan på vores bryllupsrejse til Hawaii. For vi har jo begge altid ønsket os sådan at komme dertil. Og vi boede jo i en smuk lille hytte lige på stranden. Selve vejret var jo skønt. Og vi fik også taget de mest utrolige fotos, som at vi gemte på vores eget compact flash kort. For normalt har min mand jo altid et usb stick med, når at vi nu er ude på ferie. Men lige denne gang så havde han jo selvfølgelig glemt det derhjemme. Men vi bekymrede os jo ikke yderligere over det resten af vores ferie. Og vi fortsatte med, sådan at gemme de utrolige skønne minder i fotoform inde på kameraets compact flash kort. Og vi brugte jo 14 dage inde i denne vidunderlige lille hytte, hvor vi fik de allerbedste oplevelser. Og det var ganske bestemt en tur som at vi aldrig glemmer.

Men dagen hvor vi skulle tage hjem, pakkede jeg alle vores sager i kufferten. Og vi tog jo en sidste tur til stranden, og vi sugede jo så meget, af det smukke område til os som overhoved muligt. Da vi sidder inde i flyet, beder jeg min kære mand om at få vores kamera, fordi at jeg gerne vil tage sådan et godt billede med ham. Da går det jo pludselige op for os, at vi sådan har helt glemt vores kamera med compact flash kortet indeni. Kameraet der holdte alle vores fantastiske fotos. Og jeg blev jo sur og begyndte, sådan at skælde min mand ud og snerre “hvorfor glemte du også dit dumme usb stick? For vi kunne have gemt vores fotos der, ligesom en sikkerhedskopi!” Han var bare helt tavt. Og jeg vidste også godt, at det jo ikke lige var sådan hans skyld. Jeg blev jo bare så sur over, at vores fine fotos jo lå på et compact flash kort, som vi aldrig ville kunne få at se igen. Men ligesom min søde kære mand sagde, så behøver vi ikke et billede eller et usb stick for rigtig, at kunne minde os omkring denne utrolige tur. Og når man nu skaber nogle minder som at vi gjorde på Hawaii, så er din egen hukommelse jo det allerbedste sted, sådan at gemme disse minder. Og jeg vil da aldrig glemme denne skønne tur. Heller ikke selvom at jeg ikke lige har et compact flash kort  med alle disse fotos.

Men vi har dog lært af vores egne dumme fejl. Hver gang vi tager på ferie nu så, har vi altid et yderligere usb stick med. Og det kunne jo faktisk være, at han jo lige glemte det en gang til eller bare, at vi mistede compact flash kortet. Men nu er vi altid på den sikre side. Og vi har jo lykkeligvis stadig fotos fra selve vores eget bryllup. Fordi det var jo min broder som legede fotograf der. Og alle vores fotos lå jo derfor inde på hans eget compact flash kort, som erstatning for inde på det digitalkamera, som vi så mistede på Hawaii. Og vi har også efterfølgende fået lagt samtlige af vores fotos over på et usb stick, så at vi altid kan hive dem frem og så kigge på dem. Og vi har jo naturligvis samtidig lavet sådan en god sikkerhedskopi af bryllupsbillederne, så at de ikke lige forsvinder. Og vi har også vores første bryllupsdag om sådan et halvt års tid. Derfor har vi bestemt os for sådan, selv at tage afsted til Hawaii endnu en gang. Og denne gang så tager vi altså ikke fotos. For vi har jo aftalt, sådan at de minder vi skaber på Hawaii, aldrig må komme sådan ned på et compact flash kort. De må udelukkende eksistere inde i vores egen gode hukommelse.