Lær at heale med Reiki metoden

08 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at optræne dine healende evner? Så kan du med fordel kaste dig ud i projektet.

Alle kan lære at heale – uden undtagelse. Alle mennesker besidder healende evner. Det er ikke tilfældigt at vi lægger hånden på barnets knæ når det er faldet og har hudafskrabninger og smerter. Den helende energi strømmer igennem vore hænder når vi ønsker det. Og med den rette træning kan vi opnå helt utrolige ting gennem enten anvendelse af vore egne energien eller ved kanalisering af universets.

Lær at heale hos Christo Blaak (Padam)

Hos Christo Blaak (Padam) kan du lære at heale gennem Reiki metoden. Reiki healing er betegnelsen for en særlig healing metoder, hvor større og kraftigere energier kanaliseres gennem healerens hænder og til modtagerens legeme.

Når du tilmelder dig et Reiki healing kursus hos Christo Blaak (Padam) vil underviseren som noget af det første fjerne de blokeringer i dit eget energi system, som du har oparbejdet gennem et helt liv, og som forhindrer de helende energier i at blive videregivet. Du vil opleve en frigørende og opløftende effekt, idet universets energi strømme pludselig kan flyde frit igennem dig, således at du bliver sat i stand til at hjælpe såvel andre mennesker som dig selv.

Den store fordel ved at heale ved hjælp af Reiki metoden er at du ikke bruger dine egne energier i processen. Når en healer benytter sig af sin egen helende energi, risikerer han eller hun at blive drænet og – i værste fald – at overtage nogle af klientens dårligdomme og symptomer. Når du anvender Reiki som din healing metode er du automatisk under beskyttelse af de højere magter, idet du blot fungerer som kanal.

Christo Blaak (Padam) tilbyder tre forskellige Reiki kurser: Reiki 1, Reiki 2 og Reiki Mester. Du kan læse mere om Reiki healing på christo.dk

More articles