Lækker og helsebringende massage hos massør i København

02 juni 2019 Astrid Pedersen

editorial

Går du rundt og er anspændt og stresset til daglig – og føler du dig udbrændt i krop og sjæl hele dagen? Så bør du overveje en god omgang massage på jævnlig basis.

Hvad kan jeg få ud af regelmæssig massage?

Måske forbinder du mestendels massage med en luksusforeteelse, som finder sted når du en sjælden gang imellem besøger en spaklinik, eller er på ferie i et land hvor det er muligt at få en billig massage. Men faktisk bør massage være en del af din sundhedsrutine – især hvis du arbejder fuld tid i et opslidende job. I mange af de lande, hvor massage er billig, er det ikke unormalt for helt almindelige mennesker at bruge massage som et led i deres sundhedspleje. Og selv om du betaler mere for massage på vore breddegrader, kan det rigtig godt betale sig at prioritere en omgang professionel massage på regulær basis.

Massage kan medvirke til at holde dine stress symptomer nede. Når du modtager en massage, udført af en dygtig, professionel massør, vil du opleve, at kroppen slapper af, og at du kommer i en meget behagelig tilstand. Dette skyldes, at massagen stimulerer kroppens produktion og frigørelse af endorfiner.

Endorfiner er kroppens eget lykkehormon – og med et øget indhold af endorfiner slapper musklerne bedre af. Således kan diverse affaldsstoffer, som har hobet sig op – inklusive de skadelige stresshormoner – frigøres, og transporteres ud af kroppen ad naturlig vej.

Ud over det velvære, en massage medfører, får du øget blodgennemstrømning til muskler og led, hvilket dulmer smerter og stimulerer heling af eventuelle skader. Din krop får en mere afslappet og afspændt grund tilstand, hvilket kan have stor indflydelse på dit daglige stress niveau.

Find en professionel massør online

Hos kaatsumassage.dk kan du booke tid til din første behandling online – og derefter i samråd med massøren tilrettelægge et individuelt behandlingsforløb. Læs mere på https://kaatsumassage.dk/ 

Flere Nyheder