Lækker mad for hele familien på den lokale restaurant

13 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Der er mange fordele ved at gå på restaurant i ny og næ. Man undgår at skulle svede over et varmt komfur i timevis for at frembringe ikke blot et aftensmåltid, men også en ganske substantiel mængde opvask, som skal tages – hvilket man også slipper for, hvis man vælger at besøge en god restaurant.

På en restaurant bliver man ofte præsenteret for retter og anretninger, man ikke selv ville finde på at lave – og hvem serverer egentlig både forret, hovedret og dessert derhjemme? Og så er det samtidig hyggeligt og stemningsfyldt at indtage sin aftensmad på en lækker restaurant, og blive vartet op af dygtige tjenere, som serverer mad tilberedt af faglærte kokke. Alt i alt bør man dyrke restaurant live mere – for sit eget og for familiens mentale velbefindendes skyld!

Find din lokale restaurant i Sønderborg, og inviter hele familien ud

Det kan selvfølgelig godt være lidt af en udfordring at finde en restaurant, som serverer mad, samtlige medlemmer af familien synes godt om. Men det kan lade sig gøre. De fleste børn kan godt lide de traditionelle danske retter, som ofte inkluderer saftigt og mørt kød eller hakkebøf, ikke alt for eksotiske fisk (for eksempel paneret rødspætte) og frem for alt lækre, søde desserter.

Er du og familien bosat i Sønderborg eller nærmeste omegn, kan I med fordel bestille bord på en af byens mest anerkendte og velansete restauranter, nemlig Restaurant Colosseum. Her kan I vælge mellem lækre og vel tilberedte retter fra frokost eller aften kortet. Frokost hos Restaurant Colosseum kan for eksempel indeholde de traditionelle danske smørrebrød med variationer over temaet sild – eller hvad med fish n chips tilberedt på paneret sejfilet med ærtemos, rustikke pommes frites og tatar sauce? Aftenkortet tæller blandt andet Steak Tatar og Wienerschnitzel.

Se det fulde menu kort på https://restaurantcolosseum.dk/ 

 

More articles