Lad en boligadvokat gøre dine boligdrømme til virkelighed

14 oktober 2019 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle købe hus eller lejlighed? Så bør du være opmærksom på, at det er op til dig selv at sætte dig ind i alle de sagforhold, som knytter sig til handelen. Dette skal du nemlig ikke regne med, at ejendomsmægleren gør – især ikke hvis der skulle være forhold, som kunne påvirke din beslutning om et køb.

Hvad kan en boligadvokat gøre for mig?

Det er ikke alle boligkøbere, som har tid eller lejlighed til at sætte sig ind i alle de dokumenter og paragraffer, som hidrører fra en bolighandel. Dette betyder, at man som køber er særdeles ringe stillet, skulle der efter afsluttet handel dukke noget op, som kan have indflydelse på boligens værdi eller på éns egen privatøkonomi.

Det kan for eksempel være, at den ejer eller andels forening, i hvilken din nye lejlighed er beliggende, har en dårlig økonomi eller en mangelfuld ledelse – eller begge dele. Der er set mange eksempler på, at boligkøbere i god tro har købt sig ind i en forening, som på grund af tvivlsomme lån pludselig har måttet hæve fælles udgifterne. Dette kan betyde, at du ikke længere kan klare de månedlige bidrag – og at din bolig samtidig er usælgelig.

Der kan også ske det, at din bolig på grund af nyopførte projekter pludselig bliver mindre værd – hvis et højhus byggeri pludselig stjæler din udsigt og dermed sænker boligens herligheds værdi. Denne situation ville du have kunnet undgå, hvis du havde gennemlæst lokal planerne for området – eller allieret dig med en dygtig boligadvokat, som kunne klare dette arbejde for dig.

Som det fremgår, kan det hurtigt vise sig at være en god forretning at have en boligadvokat med på råd, når du skal købe bolig. Leder du efter en dygtig og billig boligadvokat, som kan bistå dig ved dit boligkøb, kan du med fordel kigge forbi http://eboligadvokat.dk/boligadvokat/ 

Flere Nyheder