Lad din tandlæge i Ringsted behandle din tandlægeskræk

13 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

I Danmark har de fleste borgere generelt sunde tænder hvilket i høj grad skyldes den gratis skoletandpleje. Desværre er der mange som dropper tandlægebesøgene efter denne ordnings ophør og derfor ender med at måtte have fjernet tænder eller skulle gennemgå større procedurer. Og derfor er det vigtigt at du holder de gode takter med årlige eller halvårlige tandlægebesøg.

Forebyg tandsygdomme med regelmæssige tandlæge besøg

Hvis du ønsker at undgå dyre behandlinger som trækker i langdrag og som for det meste er en del mere smertefulde end en tandrensning bør du besøge din tandlæge mindst én gang om året.

Sætter du dig til rette i tandlægestolen og gaber op en gang hvert halve eller hele år giver du nemlig din tandlæge en chance for at spotte tilløb til alvorlige tandsygdomme som i værste fald, hvis de får lov at udvikle sig, kan koste dig dit kønne smil.

image

Hvad gør jeg hvis jeg har tandlægeskræk?

Mange mennesker døjer med tandlægeskræk – en reel angstlidelse som kan have rod i uheldige oplevelser med tandlægen tidligt i livet.

Det er de færreste som ligefrem synes at tandlægebesøget er en fornøjelse. Men for personer med tandlægeskræk er blot synet af – eller tanken om – en tandlægestol forbundet med angst og panik. Derfor kan det godt være endog særdeles vanskeligt for dig at skulle besøge tandlægen, hvis du lider af tandlægeskræk.

Du bør dog ikke lade din angstlidelse stå i vejen for et godt helbred og sunde tænder. Derfor bør du gøre alt hvad du kan for at overkomme din angst. Og her skal din tandlæge nok hjælpe dig.

Gå trygt til tandlæge hos Tandlæge Martin Åside

Er du bosiddende i Ringsted eller omegn kan du vælge Tandlæge Martin Åside som din faste tandlæge. Tandlæge Martin Åside har mange års erfaring med behandling af patienter som lider af tandlægeskræk. Bestil tid til behandling på martinaaside.dk

Flere Nyheder