Lad din tandlæge i Holbæk give dine tænder en frisk start

08 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du besluttet dig for at gå ind i 2021 med det forsæt at blive bedre til at passe på dine tænder? Så bør du hurtigst muligt booke tid til et tandlægebesøg. En tandrensning og et grundigt eftersyn af dine tænder og dit tandkød kan nemlig give dig en rigtig god start på din nye rutine.

Hvor kan jeg finde en kompetent tandklinik i Holbæk?

Er du på udkig efter en tandlæge som kan hjælpe dig med dine tænder og er du bosiddende i Holbæk, kan du med fordel vælge Tandklinikken Brogade som din faste tandlægeklinik.

Hos Tandklinikken Brogade er du garanteret en professionel behandling som tager udgangspunkt i netop dit tandsæt og i dine tand problemer. Uanset om du blot skal bruge en tandrensning og et tand eftersyn, eller du har brug for hjælp til en mere kompleks problematik, kan Tandklinikken Brogade med sikkerhed hjælpe dig.

Hos Tandklinikken Brogade finder du, foruden tandlægen. Dygtige tandplejere og klinik assistenter som står klar til at hjælpe dig til en grundig og effektiv behandling. Desuden er der til Tandklinikken Brogade knyttet en special tandlæge i kirurgi som kan hjælpe med diverse operative indgreb. Og den lille hyggelige klinik er selvfølgelig spækket til randen med det mest moderne udstyr til såvel diagnosticering som behandling.

Når du vælger Tandklinikken Brogade som din faste tandlæge i Holbæk er du således sikker på at kunne få behandlet dine tænder. Hos Tandklinikken Brogade ligger der særligt fokus på forebyggelse af sygdomme og skader på tænderne og anbefaler derfor hyppige tand eftersyn med tilhørende rensning. Hvor ofte du skal møde op hos din tandlæge kommer an på dine tænder og dit tandkøds tilstand og beskaffenhed. Og det kan din tandlæge hos Tandklinikken Brogade hjælpe dig med at vurdere.

Du kan booke tid til tandlæge besøg online på tandklinikkenbrogade.dk

More articles